2012-10-18 13:49:04• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet Dj. Szatmári és Jucus fellépésére

Tíz kétszemélyes belépőt sorsolunk ki az október 27-i Kaméleon-bulira és a Dj. Szatmári és Jucus koncertre.

Dj. Szatmári 1993-tól hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezik, és ettől az évtől kezdve a keleti régió szinte valamennyi nagy klubjában megfordul Zenei előképzettségéhez hozzá tartozik, hogy éveken keresztül tanult gitározni, de a dobok mögül is szórakoztatta már a nagyérdeműt. 2003-ban megjelenik első maxija Family Dance címmel. Az említett maxiból 2000 db készült, ami ismerve a piacot nagyon nagy mennyiségnek számít. Országos karriere 2004-től indul. Hosszú keresés után Dj. Szatmári megtalálta a dalaihoz illő legjobb női hangot Puskás Judit személyében.

Még ez év nyarán elkészült az "Égess el" című sláger . Az igazi áttörést 2005 Januárjában megjelent „100 évet várnék" című dal jelentette. A duó azóta is rengeteg bulis slágerrel van jelen a magyar zenei piacon és gyakran lépnek fel Magyarországon kívül - Romániában, Szerbiában, Németországban, Szlovákiában és Ukrajnában is.

A szatmári közönség előtt október 27-én fog sznpadra lépni a duó, a Kaméleon menetrend szerinti szombati buliján. Azok, akik kétszemélyes belépőt szeretnének nyerni a bulira, nem kell mást tegyenek, csak ezt a cikket megosztani a Facebookon valamint lájkolni a Kaméleon Klub Facebook oldalát. A sorsolást csütörtökön, október 25-én tartjuk, a nyerteseket pedig telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: